Structuur

EHMOStructuur

Eerste Hulp Met Ondernemen is een zakelijk en creatief platform. De structuur hier boven is onze basis-structuur. Op het moment dat je dit leest zijn wij al actief om nieuwe projecten voor te bereiden. En die willen we maar al te graag en binnenkort aan iedereen presenteren.

Er zijn drie sub-platformen waarmee wij straks al onze netwerken en (nieuwe) klanten mee gaan bedienen:

Appzone24: hierbinnen vallen alle projecten die te maken hebben met de realisatie van applicaties. Appzone24 bedenkt en verkoopt “unieke” applicaties voor diverse sectoren. De Tacho App. is de allereerste app. die door Appzone24 is bedacht en inmiddels wereldwijd in gebruik is genomen. Het is met name geschikt voor de verpakkingsindustrie.

RCO Solutions: staat voor Raymond COenmans Solutions. Eigenlijk valt hier alles onder wat niets met een applicatie te maken heeft. Al het andere aan creativiteit zal hierbinnen worden behandeld, van mode tot constructie en van een werkplek tot het organiseren van een computer-netwerk.

BizzCommunity : is een zakelijk netwerk, waarbinnen diverse platformen worden aangeboden. Momenteel zijn we actief met de opbouw van een datingsite voor ondernemers en die heeft de naam Bizzdates (per 12 augustus a.s. actief). Verder zullen er allerlei handige tools komen waar ondernemers met veel plezier gebruik van zullen maken, waaronder een zakelijke E-zine met de naam BizZine.